dilluns, 2 de març del 2009

Racó d'astronomia



Com ja sabem aquest és l'any de l'astronomia i els noies i noies de cinquè volem participar-hi creant un racó on podem penjar fotografies, escrits o dibuixos i portar llibres relacionats amb el tema. Entre tots omplirem aquest racons buits amb nous coneixements.

5èA





5è B

9 comentaris:

anna ha dit...

espero que el raco de l'astronomia vagi omplin-se de mica en mica.

Anònim ha dit...

Crec que el preoyecte que ens esteu preparant Marta i Nuria per a la setmanacultural estarà molt bé i que l'aprofitem.Per els que no ho saben: Aquest any és l'any internacional de l'astronomia i les profes ens estan preparant un projecte per la setmana cultural.

Marieta 5è-B

Anònim ha dit...

mirar en afegeix un gadget/més populars/Astronomy Picture of the Day

afegir si us fa el pes.

Anònim ha dit...

què és això de el gadget i tot això qui ha posat això?

Mara 5è-B

LLORENS ARTIGAS 6è A ha dit...

Maria aixó no se qui l'ha posat, pero es algú que ens informa d'unes imatges sobre astronomia per posar al blog. Ho pots veure quan entres al blog a la dreta. Es molt interessant, perquè van canviant cada dia!
Marta

Davidddddddddd ha dit...

qe pocas cosas qe ay¡David

yosua (david) o suvu ha dit...

otra vez que ai mu poquas cosas¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡es largo e dddddddddddddddaaaaaaaaaavvviiiiiiidddddddddddd

LLORENS ARTIGAS 6è A ha dit...

David aquest racó està montat per a que porteu informació i l'anem omplint entre tots i coneguem més coses sobre astronomia. Així que anim i a col·laborar!

Anònim ha dit...

yo por ejemplo, no lo entiendo, para que estan ahi si nunca los leemos ( los libros de astronomia). o es k estan de de coracion?

Katy 5é-A