diumenge, 26 d’abril del 2009

Sortida al Cosmocaixa

Durant la setmana cultural i aprofitant que és l'any internacional de l'astronomia els alumnes del cicle superior del Llorens Artigas vam fer una sortida al Cosmocaixa.

Tots els alumnes portavem un dossier-qüestionari que han d'omplir en grups de 2 o 3 alumnes mitjançant la recerca d'informació dins del museu.
Desprès d'esmorçar a la plaça de la ciència, anem al museu!

Un cop a la planta menys cinc del museu, on es trova la major part de sales com: el mur geològic,el bosc inundat i la sala de la materia, els alumnes ja poden disposar a observar i investigar lliurement per les sales.
A les 12h ens dirigim al planetari per observar i escoltar tot el que volem saber sobre el cosmos. La sala és realment sorprenent per la seva forma esfèrica i la seva grandaria. La progecció i l'ambientació va ser molt interessant i vam aprendre moltes coses. Finalment vam poder fer un torn de preguntes. Realment ens va agradar molt!
Desprès de dinar i prendre el sol a la plaça de la ciència, vam poder gaudir i investigar una estoneta més del museu abans de marxar cap a l'escola.

Ara veurem alguns moment de la visita al cosmocaixa i si heu observar atentament podreu contestar algunes d'aquestes preguntes:









Què feia aquesta màquina amb l'aire?


Qui sap quines sales es poden trobar en un niu de formigues?



Quins peixos dels que hi havia al estanc del bosc inundat és aquest?


Quines espècies animals o vegetals podem trobar en aquest bosc?


Quin animal és aquest?


Qui sap que es veu en aquest màquina tan antiga?




Què feia aquest màquina amb les nostres veus?

I com es deia aquesta bola tan peculiar?

1 comentari:

Anònim ha dit...

a mi me a gustado mucho la salida al cosmocaixa pero para estar todo el dia hay pocas fotos. es una lastima que en el planetario no se puedan hacr fotos por que a mi es lo que mas me ha gustado.

Katy 5éA