diumenge, 19 d’abril del 2009

BADAESPORT

Badasport és una activitat que organitza el grup de treball d’Educació Física de Badalona, és un projecte inter-centres relacionat amb l’àrea d’Educació Física amb l’objectiu de millorar la relació dels nens i nenes de diferents escoles de Badalona i potenciar actituds, valors i normes que són inerents a l’activitat física a més de realitzar iniciació a diferents modalitats d’atletisme.
És una diada que vol servir per a potenciar esports i activitats físiques diferents, minoritàries i innovadores. L’activitat està dirigida al cicle superior, concretament al curs de 5è.

Consisteix en que les diferents escoles que participen es concentren a les pistes d’atletisme Paco Àguila de Badalona , on es repartiran en 12 grups diferents, els quals estan formats per nens /es de les diferents escoles. Cada grup es situa en una prova d’atletisme (les quals estan repartides per les pistes); a la senyal tots els grups canvien de prova seguint l’ordre establert. I així fins que tots els grups hagin fet totes les proves.




PROVES:
Salt d'alçada





Relleus

Llançament de javelina


Triple salt

Fons


Velocitat de reacció " Cara i creu"


Marxa

Tanques


Salt de llargada
Disc

Llançament de pes
La prova final: el CHI KI CHA




I com ho vam fer tan bé vam rebre un diploma!


10 comentaris:

JaUmE ha dit...

Base molt dibertit bam cumpeti,juga i pasaru bé.tambe bem puda fe molts amics.eba agradar molt

Anònim ha dit...

Moltes felicitats pel vostre ball, l'heu fet molt bé.

Molts petonets,
Carme (la vostra administrativa)

Anònim ha dit...

Ho vaig passar chachi piruli!!! L'unic que crec que podriem hagut escalfar una mica més per que hi ha gent que diu que va tenir "abujetas"

Maria 5è-B

Anònim ha dit...

Es verdad a mi por ejemplo me dolian los pies hasta el lunes de la semana siguiente, pero aun asi me lo pase muy bien.a, i me pregunto porque an tardado tanto en darnos los diplomas?

Katy 5é-A

p@ulit@ ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
marta perez ha dit...

Qué ve que ho passeu! Continueu així! Ah, per cert Jaume no en facis tantes faltes! un petó, es brometa!

marta perez ha dit...

Correcció: Qué "BÉ" que ho passeu! Amb b alta. Ha estat una errada de teclejat. Això per ficar-me amb en Jaume, ja,ja.

Anònim ha dit...

Enhorabona a tots superesportistes!!! Heu demostrat molta força i molt interès a cadascuna de les proves. Ens ha sortit un Badasport fabulós gràcies a la feina feta durant tot el curs. Quina gran Batuka, d'aquí a poquet ens podreu verue a tots els profes al concurs de Fama jejeje.

Oriol

jordi 6eA ha dit...

nens de 5e m'agradat molt el ball de batuka!!!

Anònim ha dit...

El badasport va ser una activitat molt xula i esportiva.Espero inpacient anar-hi una altra vegade.Sobretot perque m'agrada competir i vaig guanyar en moltes proves.
DEREK AGUILERA MATEO