dissabte, 6 de juny del 2009

ESPORTS AQUÀTICS A CALELLA

El primer que vam fer en arribar a la platja va ser esmorzar. Desprès, vam estirar les tovalloles a la sorra. Més tard, ens vam posar unes armilles salvavides i a emputxar els catamarans fins a l'aigua. Ens sortien els peus del catamaran i l'aigua estava gelada!!! Vam veure una cosa al aigua que semblava una bosa de plàstic però al apropar-nos vam veure que era un peix lluna. El monitor va dir que en 7 anys no havia vist cap. Quina sort que vam tenir! Desprès vam agafar un caiac entre dos i ens van endinsar cap a les boies. Un cop allà vam fer una carrera. Era molt cansat! Quan vam arribar a la meta ens venia de gust ficar-nos al aigua i el monitor va fer de les seves per donar la volta als caiacs i tirar-nos. La tercera i última activitat va ser el xurro! Va ser una sorpresa i ens ho vam passar d'allò més bé. Anava amb una lanxa motora i feia esses. Uns quans van caure i d'altres van superar molt bé les onades. Va ser emocionant!
Finalment vam dinar i a descarsar una estoneta a la sorra. Uns quans ens vam banyar i vam jugar amb un gos que es deia Xarol, era la mascota del club nàutic.
Va ser fantàstic!!!









6 comentaris:

p@ulit@ ha dit...

va ser molt xula aquesta excursió el que em va agradar mes va ser la banana pro mala sort del dia que ens va fer

p@ulit@ ha dit...

la excursio va ser molt xula el que mes em va agradar va ser la banana anava molt rapid!!!¡¡¡¡

Anònim ha dit...

la excursió va ser molt xula el que mes em va agradar va ser la banana anava molt rapid!!!!!!¡¡¡¡¡
P@ulit@

Anònim ha dit...

em va agradar molt aquesta exursio y tots els esports van ser molt xulus i la sorpresa(el churro) va ser alucinant.espero que farem moltes mes!

katy 5éA

Anònim ha dit...

Quan anirem una altra vegada.Eske la excursio va ser impresionant el barc de vela,el peix lluna,el cajak i el xurru.En el meu grup no ens van tirar pero als de l'altre grup els van tirar que fluixos!¡!¡JEJEJEJE
DEREK AGUILERA MATEO

Anònim ha dit...

en el nostre grup i haviam el hassan la devora el quijun la aida la alba el marcy yo anava molt rapid el churro clar es van dir quant la barca gires nusaltres tambe capa l'altre banda dons tots vem girar a la mateixa bnde de la barca i ens van caure primer la alba i despres yo i la aida el quijun el hassam i la devora la pobreta la teniam que ajudar i els altres ami em van agafar quins sustu ens vam portar el quijun estava pluran i la aida a mi el que mes en va agradar es el cayak va ser molt xulo esperem que quant anem una alre vegada que no progui pero ames a mes no es va notar que provia perque com nosoltres estavem al aigua i estavem mullats no sapiguerem que era