divendres, 5 de juny del 2009

CANTATA

El dimecres 3 de juny, els alumnes de 5è A i 5è B vam anar a l’Auditori de Barcelona a cantar la cantata “ Arion i el dofí”. Per si no ho sabeu la cantata és una història que es va narrant i es va cantant. La història tractava d’un noi que es deia Arion, un poeta que volia anar a un concert. Va guanyar, però a la tornada, els mariners van decidir treure-li el premi i el van llençar a les profunditats del mar, però els dofins el van salvar.

Quan vam arribar allà vam quedar bocabadats, allò era un lloc molt gran i bonic. Era tot de fusta i sonava millor. Primer vam fer un assaig general d’una hora amb totes les escoles, la directora i l’orquestra i després va arribar el moment d’actuar. Va ser un dia inoblidable, veure com tota la gent aplaudia, com feien fotos i sobretot com els va agradar, es van emocionar moltíssim! Vam quedar satisfets de com va sortir perquè després de tant de temps treballant la cantat va merèixer la pena.

Donem les gràcies a la Cristina, la nostra professora de música, que tant ens va ajudar i a Montse, que encara que no va estar gaire temps amb nosaltres assajant, la vam trobar a faltar.






4 comentaris:

katy ha dit...

em va agradar molt la cantata i a la meva mare també i el millor es que tots ens estaven mirant!

LLORENS ARTIGAS 6è A ha dit...

La veritat és que va quedar perfecte! Ho vau fer tant bé que ens vam emocionar. Moltes felicitats!

Carla ha dit...

La meva avia va anar i cuan o va veure es va posar molt emocionada i es va posar a plorar.

Anònim ha dit...

gracies!!!!!!!!!!!!!!!!1111